Bőrönd szett

Bőrönd szettet keres, jó helyen jár nézzen körül!
Webshopban még több választék! 
Termékek az üzletben megtekinthetőek és megvásárolhatóak.
Várjuk szeretettel a üzletünkbe vagy webshopba!
 
 
Kattints a képre és nézd meg a bőrönd árát.

 

 

 

 

A bőrönd szett gazdaságos és praktikus választás, egyben. Miért ne szavazna a készlet adta előnyökre? Ha több méretű koffer vásárlásán gondolkodik, akkor vitathatatlan, hogy jobban jár, ha rögtön egy megfelelő paraméterekkel büszkélkedő szettre voksol. Egyetlen döntés nyomán így többszörösen jól járhat. Egyrészt egy beruházással kipipálhatja a bőrönd beszerzéshez kapcsolódó feladatait. Másrészt jelentős összeget spórolhat meg pusztán azáltal, hogy nem külön-külön, egyesével válogatja össze a termékeket. Azok ugyanis együttesen kedvezőbb anyagi feltételeket biztosítanak, köszönhetően a “csomagajánlatnak”. Harmadrészt az egységesség ilyen körülmények között, megjelenés tekintetében nem lehet kérdés. Bár nem az esztétikusság az elsődleges szempont akkor, amikor a közelítően tökéletes bőrönd után kutat, de kár lenne tagadni, hogy hosszútávon mégis jócskán érdemleges tény, hogy milyen stílusjegyekkel rendelkeznek a kofferek.
 
A legjobb, ha az egyes típusok mind színükben, mind kialakításukban passzolnak egymáshoz, így harmóniát alkotva, ami nemcsak kézzel fogható, hanem szabad szemmel látható. Ez az összhang, azonban kifejezetten nehezen teremthető meg, ha egyesével szerzi be a termékeket. A bőrönd szett tagjai maximálisan idomulnak egymáshoz, ráadásul, ha a készletünkben elérhető variánsok közül választ, akkor az elégedettségre okot adó praktikumon, szemeket gyönyörködtető látványon kívül a prémium minőséget, mint prioritást élvező jellemvonást is bezsebelheti. Utóbbi megléte a gyakorlatban azt jelenti, hogy a szett tagjai strammságban, strapabírásban, vagyis pakolás, utazás közbeni helytállásban verhetetlenek. A hosszú élettartam így maradéktalanul garantálható, mely állítás igazságtartalmát a több éves garanciaidő biztosítása is hitelesen bizonyítja.
Leonardo Da Vinci bőrönd szett
 
Anyag: ABS erős műanyag
Poggyász típus: kemény bőrönd
Kerék száma: 4 db, 360 ° -kal elforduló, alacsony zajszintű dupla kerekek
Zár: Biztonsági számzár
Belső: Elválasztólap , Zseb, Leszorító Pántok 
Méret: L: 77 x 50 x 30 cm, M: 67 x 44 x 25 cm S: 57 x 39 x 22 cm 
Súlya: L: 4,0 kg, M: 3,3 S: 2,5 kg 
Űrtartalma: L: 102 L, M: 62 L, S: 41 L,
 
A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 0.5-2 cm) eltérés előfordulhat. Az Ön képernyő beállításaitól függően a termékek színe a valóságban némileg eltérhet a monitoron látottól.
 

 

Kattints a képre és nézd meg a bőrönd árát.