Kabinbőrönd

Kabinbőröndöt keres, jó helyen jár nézzen körül!
Webshopban még több választék! 
Termékek az üzletben megtekinthetőek és megvásárolhatóak.
Várjuk szeretettel a üzletünkbe vagy webshopba!
 
Kattints a képre és nézd meg a bőrönd árát..
 
 
 
 

 

A kemény kabinbőrönd az egyik legnépszerűbb formája az utazás során ingóságaink és szükséges dolgaink hordozásának. Ezek a bőröndök garantálják, hogy törékenyebb, kényesebb tárgyakat is szállíthassunk bennük megfelelően elcsomagolva, a kemény kialakításnak köszönhetően pedig nem kell attól tartani, hogy a többi csomag szétnyomja, megtöri dolgainkat. Webáruházunkban számos különböző kemény bőrönd közül választhat Ön is. Kiváló bőröndök vásárolhatók olcsón online felületünkön, ezekkel a bőröndökkel pedig garantáltan praktikus és problémamentes lesz az utazás. Változatos méretekben és stílusokban találhatók meg kemény kabinbőröndök weboldalunkon, a rendelés leadása pedig mindössze pár kattintásba kerül.
 
Ha olyan bőröndöt szeretne, melyet repülőre is fel lehet vinni, akkor a kabinbőröndöket is tekintse meg, ugyanis a nagyobb bőröndök mindig a repülő csomagterében végzik. Wizzair ingyenes méretű kabinbőrönd (40X30X20 CM) és még sok egyéb termék rendelhető webáruházunkban akciós áron. A kényelmes és jól megtervezett utazás mindenki számára szempont, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy legyen egy olyan bőrönd, melybe tökéletesen be tudunk pakolni akár hosszabb utakra is. Ha pedig a repülőre szeretnénk minden szükséges dolgot felvinni, akkor egy kabinbőröndre is szükség van. A repülős utazásokhoz ezek a dolgok elengedhetetlenek. Készüljön fel Ön is az utazásra stílusosan és praktikusan! Tekintse meg kemény kabinbőrönd típusainkat, utazási kiegészítőinket, kabinbőröndjeinket, gyermek bőröndjeinket és egyéb termékeinket még ma!
 
Kattints a képre és nézd meg a bőrönd árát.
 
Hachi kabinbőrönd
 

Anyag: Polipropilén
Poggyász típus: kemény bőrönd
Kerék száma: 4 db, 360 ° -kal elforduló, alacsony zajszintű dupla kerekek
Zár: Biztonsági TSA számzár
Belső: Elválasztólap , Zseb, Leszorító Pántok 
*Méret: Külső méret kerék és fogóval együtt 54 x 40 x 20 cm
Méret: Belső méret kerék és fogó nélkül 47 x 37 x 20 cm
Súlya: 2.5 kg
Űrtartalma: 34 liter

* Magába foglalva a fogantyúkat, kerekeket, alsó talpakat, oldalsó zsebeket és egyéb külső részeket.

 
 
 
Kattints a képre és nézd meg a bőrönd árát.
 

 

Verage kabinbőrönd 

 

Anyag: ABS erős műanyag
Poggyász típus: kemény bőrönd
Kerék száma: 4 db, 360 ° -kal elforduló, alacsony zajszintű dupla kerekek
Zár: TSA biztonsági számzár
Belső: Elválasztólap , Multi Zseb, Leszorító Pántok 
Méret: Külső méret kerék és fogóval együtt 55 x 39 x 20/25 cm(Bővíthető 5 cm)
Súlya: 2,8 kg
Űrtartalma: 37-49 L
Garancia: 3 év

 

 

Kattints a képre és nézd meg a bőrönd árát.

 

Az Verage kabin 4 kerekes bőrönd kiváló minőségű ABS erős műanyagból készül, ami garantálja a nagyfokú ellenálló képességet és a kimagasló időtállóságot. Ezen paraméterek egyértelműen az élmezőnybe emelik a modellt, de a pozitívumok még kiegészülnek a gyors és kényelmes használattal, a dekoratív kinézettel és a praktikus belső elrendezéssel is. A bőrönd 37-49 literes űrtartalommal büszkélkedik, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók minden fontos holmit elpakoljanak, amire egy-két napi távollét esetében szükségük lehet.
A speciális kerékrendszernek köszönhetően a kerekek rendkívül alacsony zajszinten gurulnak a talajon, és 360 fokban elforgathatók, mely jellemzők hozzájárulnak a gördülékeny, problémamentes mozgatáshoz. A bőrönd hagyományos módon teleszkópos fogantyúval is fel van szerelve, ami azt jelenti, hogy mindenki az egyéni igényei mentén tudja beállítani a fogási magasságot. Ami a Verage kabinbőrönd kinézetét illeti, az elegancia és sportosság kéz a kézben jár, és tökéletes kombinációt alkotnak.

Verage kabinbőrönd

Verage kabinbőrönd 

 

Anyag: poliészter
Poggyász típus: puha bőrönd
Kerék száma: 2 db, két félig süllyesztett kereke helytakarékos, simán gördülő
Zár: TSA biztonsági számzár
Belső: Multi Zseb, Leszorító Pántok 
Méret: Külső méret kerék és fogóval együtt 55 x 39 x 20/25 cm(Bővíthető 5 cm)
Súlya: 2,5 kg
Űrtartalma: 37-49 L
Garancia: 3 év

 

 

Kattints a képre és nézd meg a bőrönd árát.

 

Verage kabinbőrönd